• Hanne Viken

Om Gründerhjernen

Oppdatert: 25. mai 2018

Gründerhjernen er til for å hjelpe alle i Norge som ønsker å starte en egen bedrift, eller som jobber med skapende virksomhet og ønsker faglig påfyll.


Her inne finner du oversikt over online verktøy som kan hjelpe deg i skapelsesprosessen. Her finner du også alt jeg kommer over av gode TED-talks, artikler, bøker, podder etc.

Gründerhjernen setter også fokus på hjernen til gründeren - psykologien. Jeg som står bak konseptet har selv vært gründer i min tid, og har ikke bare lest, men også erfart hvor viktig det er å beholde troen på ideen, og ikke gi opp, men likevel ikke være så sta og konsekvent at du ikke får tilpasset deg markedet. Det er en balansegang, en vitenskap, å være gründer.På den andre siden er det bare å lytte til Nike, og bare gjøre det - Just do it.


Etterhvert håper jeg at gründerhjernen vil bli et eksklusivt nettverk av kreative og generøse folk som deler av nettverk og tips. Du kan starte med å kommentere og dele informasjon her på bloggen, tipse som verktøy og info, og ikke glem å bruke #grunderhjernen når du er ute og skaper. Det er gøy å følge dere!


10 visninger

Send brev til:

Hanne Viken Kirkeveien 154 3140 Nøtterøy

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon